Specials

» All specials

Huidverzorging

Bomb Cosmetics kennen we van de Little Hotties maar zij hebben ook heerlijke 100% natuurlijk en dierproefvrije bath en shower producten. Deze zijn echt een weldaad voor lichaam en geest en bovendien een lust voor het oog. Leuk om ook neer te zetten in uw badkamer of op een etagére met leuke badcakes. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van pulp ...

Bomb Cosmetics kennen we van de Little Hotties maar zij hebben ook heerlijke 100% natuurlijk en dierproefvrije bath en shower producten. Deze zijn echt een weldaad voor lichaam en geest en bovendien een lust voor het oog. Leuk om ook neer te zetten in uw badkamer of op een etagére met leuke badcakes. Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van pulp of houtsnippers uit duurzame bossen en bedrukt met natuurlijke inkt.  

Panier des Sens en Provence hebben heerlijke verzorgingsproducten met heerlijke geuren van de franse provence. o.a Lavendel en Honey. Heerlijk zacht goed voor je huid, hydraterend en zuiverende kwaliteiten, een genot voor je gevoelige huid.

Meer

Huidverzorging Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën