BonBini´s luiers – wasbare luier Blue Yellow Rainbow 3-15 kg – luierbroekje – dubbele antilek preventie – zwemluier drukknoopjes en verstelbaar maat S, M, L maat 1 t/m 5 –

Productbeschrijving

BonBini’s® wasbare luiers zijn geschikt voor baby’s en kinderen t/m +- 2 jaar van 3 -15 kg. De wasbare luier is verstelbaar in meerdere maten en daardoor al te gebruiken vanaf de geboorte. Het materiaal is gemaakt van waterdichte stof en de binnenzijde is gemaakte van zacht koffiebruin gekleurd micro fleece/polyester, dat bijdraagt aan comfort voor de gevoelige babyhuid. Bovendien zijn BonBini’s wasbare luiers te gebruiken als zwemluier. Hierbij geldt het advies geen extra inlegger te gebruiken om het gewicht van de luier zo laag mogelijk te houden.


Voorkom doorlekken
De extra opstaande rand draagt bij aan het voorkomen van doorlekken. Let op dat de randen om de benen en buik goed afsluiten om doorlekken te voorkomen.

Wassen
BonBini’s wasbare luiers zijn gemakkelijk uit te wassen met de hand op +- 40 graden. Ook wassen in de wasmachine is gemakkelijk. Zorg ervoor dat je de luier leegt boven de wc en daarna in een luierzak meewast in de wasmachine. Dit kan op hogere temperaturen, kijk daarvoor in het waslabel.
Tips: Was de luiers voor het eerste gebruik. Om de luiers langer schoon, mooi en fris te houden wordt aangeraden de luiers regelmatig met baking soda/zuiveringszout te wassen. Om de baking soda/zuiveringszout te verwijderen wordt natuurazijn aangeraden.

• SGS/ CPSIA gecertificeerd
• geschikt voor een gewicht 3 – 15 kg
• geschikt voor gebruik als zwemluier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *