Lifestyle/woonaccessoires

Lifestyle & woonaccessoires

Wil je wel eens op de hoogte gehouden worden van leuke lifestyle/woonaccessoires wordt dan lid van mijn nieuwsbrief of volg mij op facebook. Alles wat ik tegenkom en denk nou dat is leuk om te delen voor mijn something4you more for you to lezers dan hou ik je regelmatig op de hoogte.

Je ziet leuke blogberichten van deze categorie hier

Of je nu een sierkussen zoekt of een nieuw dekbedovertrek, schilderij, vaas, bloempotten, plaids, spiegels, wanddecoratie, kandelaar, windlicht, verlichting meubels, bank, eetkamerstoel deze zullen geregeld terug komen in mijn blog.

Ook vele bekende merken zal voorbij komen, maar je weet, duurkoop is goed, denk goed erover na, kijk ook eens op markplaats voor mooie dure woonaccessoires. Riviere Maison en J-line zijn wel één van mijn favorieten.

Binnenkort zal er ook leuke grote muurcirkels te koop zijn. Ik zou zeggen houd mijn site in de gaten.