zomeravonturen voor het hele gezin

Zomeravonturen met korting op Ticketveiling

Beleef je zomeravonturen met Ticketveiling.nl!

Je vind op Ticketveiling.nl de leukste dagjes uit naar pretparken, dierentuinen, evenementen, musea en nog zo veel meer en dit allemaal met de hoogste korting!

Deze zomer zetten we iedereen extra in het zonnetje met de leukste acties die je van ons gewend bent. Maar er is meer… Spaar de gehele vakantie punten. Elk bod, elke overwinning, elk bijzonder moment levert je punten op. Zodra je 1000 punten hebt verzameld, maak je kans op fantastische prijzen.

Je maakt kans op stoptegoed, tickets naar keuze, een SUP, een jbl box of verkoeling voor in huis. In je account zie je vanzelf of je de magische grens van 1.000 punten hebt bereikt. En goed nieuws: bij elke nieuw verdiende 1.000 punten mag je opnieuw meedoen!

Eropuit met kinderen

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent: tijd voor avontuur! Eropuit met de kinderen is dé manier om samen onvergetelijke herinneringen te maken. Ticketveiling.nl heeft een breed aanbod kinderuitjes. Of je nu eropuit wilt met peuters of je kinderen al wat ouder zijn. Laat je inspireren!

Dierentuin tickets met korting

De zomervakantie is het perfecte moment om met de kids naar de dierentuin te gaan. Bij een bezoek aan de dierentuin kunnen kinderen kennismaken met een scala aan dieren, van majestueuze leeuwen tot grappige pinguïns. Met een dierentuin ticket met korting is een dagje uit betaalbaar en leuk. Tijdens de zomervakantie zijn er vaak extra leuke activiteiten te beleven.

Pretpark tickets met korting

Scoor je pretpark ticket met korting en geniet van spannende achtbanen, betoverende shows en interactieve attracties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *